OVER-

TransMind bestaat uit 14 aandeelhouders en een uitgebreid netwerk van professionele coaches, trainers, interimmers en therapeuten.

Allen zijn opgeleid als Organic Coach en hebben hun sporen verdiend in het op organische en duurzame wijze begeleiden van mensen in/en organisaties vanuit hun eigen vakgebied en specialisatie.

Marc3Marc is de ontwikkelaar van de Organische Systeemtheorie en de Organic ScoreCard op basis van 20 jaar interimervaring bij bedrijven in zwaar weer. Met zijn warme en open benadering is Marc als geen ander in staat om mensen mee te nemen in een proces van zelf-ontdekking en -ontwikkeling. In 2009 is Marc begonnen aan een promotie onderzoek naar organische bedrijfsvoering. Hij is de auteur van ‘De Organisatie Burnout’.

 

jandirkpronk

Jandirk werkt sinds 2006 met de Organic ScoreCard. Hij is sociaal psycholoog en organisatie adviseur. Zijn werkterrein ligt in momenten “als het spannend is tussen mensen”. Na het dropoutsonderwijs in Amsterdam, training en advies bij de Amsterdamse kerken, een adviseurschap in de patiënten / consumenten-beweging en een senior adviseurschap bij STOEL Advies, werkt hij nu als zelfstandig adviseur. De Organic ScoreCard heeft hij leren kennen als een prachtig instrument voor zelfinzicht voor individu en teams in het sterker worden in doelgerichtheid en samenwerking.

Over het logo

TM_logo210