Doe de Organic ScoreCard

Wil jij een uniek en gedetailleerd inzicht in wie jij bent? Om jouw groeipad uit te stippelen naar makkelijker en gelukkiger leven en werken? Investeer dan in jezelf en doe direct de Organic ScoreCard.

OSC invullen

Zó werkt het

Invullen
Je hebt slechts een half uur nodig om jouw Organic ScoreCard in te vullen. Zoek een fijne en rustige plek, zorg dat je niet afgeleid wordt en doe dit met je volle aandacht.
Magie
Vul het in en kom meer over jezelf te weten dan je ooit voor mogelijk hield. Namelijk het wat en hoe van je gedrag én hoe je dit vanaf nu kunt sturen om het beste uit jezelf te halen.
Investeren
Kies na het invullen uit de 3 rapporten, van beknopt tot uitgebreid -je kunt later nog voor een ander rapport kiezen-. Betaal en download direct daarna jouw persoonlijke rapport.
Downloaden
Klik op downloaden en voilà binnen enkele seconden heb jij je rapport mét jouw groeipad naar makkelijker, effectiever, rustiger en gelukkiger leven en werken. Daar ga je!

Start hier

Prijzen OSC

Welk persoonlijk rapport kies jij?

Rapport 1

In (maximaal) 7 pagina’s krijg je een schets van je persoonlijkheid met jouw 2 meest aanwezige karaktertrekken. Dit samen met aanvullende theorie, geeft je een inkijk in de richting die voor jou de beste is. En inzicht in welke vervolgstappen voor je persoonlijke ontwikkeling de juiste zijn.

Rapport 2

In (maximaal) 14 pagina’s krijg je een diepe schets van je persoonlijkheid en jouw 4 meest aanwezige karaktertrekken. Je krijgt veel theoretische toelichting en oefeningen waar je direct mee mee aan de slag kunt. Dit is hét startpunt voor jouw persoonlijke groei!

Rapport 3

Een zeer waardevol rapport van (maximaal) 44 pagina’s.  Met uitgebreide informatie over je persoonlijkheid; waarom je doet wat je doet, én advies over hoe je je ontwikkelt in de richting die op jouw lijf -en geest- geschreven is. Samen met de theoretische achtergrond en praktische oefeningen is dit een ‘Handboek voor jouw ultieme Groeipad’.

Verder lezen over hoe je de Organic ScoreCard inzet voor je team, bedrijf of school?