OPLEIDINGEN-

TransMind leidt docenten, managers, trainers, coaches en therapeuten op, zodat ze kunnen werken met de Organic ScoreCard.

Daarvoor hebben wij een aantal niveaus:

Level 1:

– Organic Advisor: Een 2,5 – daagse training waarin je de basis leert kennen van de Organic ScoreCard. Kernvraag hierbij is: wat wil iemand echt? De levensstrategie die mensen hanteren om hun leven en werken zo goed mogelijk op orde te houden blijkt de meesten eerder van zichzelf te vervreemden dan hen dichter bij hun oorsprong te brengen. Deze 2,5-daagse laat je de ingang ontdekken om mensen wel bij hun innerlijke verlangens te krijgen. De training wordt afgesloten met een certificeringsgesprek en een schriftelijke toets.

Level 2:

– Organic Coach: Vier blokken van 2 dagen, waarin de basistraining verdiept wordt en waarin vier belangrijke thema’s behandeld worden: Levenstrategieen en interventies daarop / het Leerlemniscaat als instrument om mensen tot actie te helpen komen / 7 niveaus van interventie bij mensen, varierende van gedragsinterventie tot therapeutische behandeling / Levenscyclus, de evolutionair-biologische ontwikkeling van de mens en de toewijzing van trauma naar de levensfase waarin dat ontstaan is. Ook leer je in dit blok deze fasering te herkenning in de Organic ScoreCard. Deze opleiding leidt tot het certificaat Organic Coach. Ze wordt afgesloten met een certificeringsgesprek en een examen.

Level 3:

– Organic Mentor: drie blokken van respectievelijk 2,3 en 6 dagen, waarin geleerd wordt om te gaan met de dieptewerking van de Organic ScoreCard op therapeutisch niveau. Deze opleiding wordt gegeven door docenten met verschillende achtergronden. Het geleerde wordt zelf daadwerkelijk doorleefd tijdens de (interne) 6 daagse. De opleiding wordt afgesloten met een werkstuk en een examen.

Om toegelaten te kunnen worden tot deze opleiding vindt een gesprek plaats met onze opleidingscommissie.

In de agenda staan de opleidingsdata van de verschillende niveaus.